De nummers van Stichting Opwekking zijn overal te horen: tijdens kerkdiensten, aanbiddingsavonden én op de radio. De liederen – bedoeld om God te prijzen – spelen een belangrijke rol in het geloofsleven van veel christenen. Op vrijdag 7 juni zendt Groot Nieuws Radio voor de zevende keer de Opwekking Top 100 uit. De stembus voor deze lijst is vanaf nu open!

Breng nu je stem uit!

Gratis CD

Geef via het stemformulier jouw favoriete Opwekkingsliederen door. Als cadeautje krijg je de gloednieuwe verzamel-CD ‘Build Your Kingdom’ thuisgestuurd, mogelijk gemaakt door Pro Life Zorgverzekeringen.

Nieuw & oud

“Het is elk jaar weer een feest om naar de lijst te luisteren”, vertelt muzieksamensteller Nando Kok. “Nieuwe aanbiddingsliederen worden afgewisseld met échte klassiekers die al sinds jaar en dag gezongen worden in de kerk én te horen zijn bij Groot Nieuws Radio.”

In 2017 en 2018 stond het lied ‘Lopen op het water’ op nummer 1. Ook liederen als ‘Tienduizend redenen’, ‘Zegekroon’ en ‘Ik zal er zijn’ staan elk jaar weer hoog in de lijst.

Pinksterconferentie

Stemmen voor de Opwekking Top 100 kan vanaf maandagochtend 6 mei op grootnieuwsradio.nl. De lijst wordt uitgezonden op vrijdag 7 juni vanaf 08:00 tot 18:00 uur. Daarna zendt Groot Nieuws Radio een weekend lang uit vanaf Pinksterconferentie Opwekking.

Ga naar het stemformulier!

Beeld: Stichting Opwekking