We zijn nu een paar weken onderweg met Voorstel Vrijdag: in Backstage hoor je elke vrijdagmiddag nieuwe muziek die nét is uitgekomen. Deze vrijdag genieten we van nieuwe tracks van Stars Go Dim, Ellie Holcomb, Hannah Kerr en Kari Jobe. In dit artikel kun je al die nummers nog eens terugluisteren.

Stars Go Dim – Heaven On Earth

Ken je de band Pillar nog? Twee leden van die band (Kalel en Lester) begonnen Stars Go Dim als een side project, maar besloten zo’n tien jaar geleden om er al hun tijd en energie te steken. Na 2 albums en 2 EP’s is er nu een derde EP: ‘Better’. Op die EP staat een prachtige akoestische uitvoering van het lied ‘Heaven on Earth’. ‘In my heart, let Kingdom come. Not my will but Yours be done.’

Ellie Holcomb – Sing

Ellie is geen onbekende voor luisteraars van Groot Nieuws Radio, haar beide albums (‘As Sure As The Sun’ en ‘Red Sea Road’) waren al eens CD van de Week. Nu ligt er een nieuwe plaat met daarop 7 nummers. Elk lied is verbonden met een tekst uit de Bijbel, maar ook met beelden uit de wereld om ons heen.

Hannah Kerr – Glimpse

‘Laat me meer zien van de diepte van uw glorie, de lengte van uw liefde en de breedte van uw genade.’ Een zin uit de nieuwe single ‘Glimpse’ van Hannah Kerr. Een mooie opvolger na haar debuutalbum in 2016 en een kerstalbum in 2017.

Kari Jobe & Cody Carnes – Cover The Earth 

Op een zondagavond in mei stonden Kari Jobe en haar echtgenoot Cody Carnes op het podium van De Basiliek in Veenendaal voor een uitverkocht concert. We genieten bij Groot Nieuws Radio volop van de muziek van Kari, met name van liederen als ‘Forever’, die we in het Nederlands kennen als ‘In Eeuwigheid’, en ook van het lied ‘I Am Not Alone’. Nu is er een nieuwe single van Kari en Cody: ‘Cover The Earth’.

Mocht dit nog niet genoeg zijn, luister ook de nieuwe single ‘I Belong’ van Tim Timmons en Amy Grant‘I Love You’ van Sarah Reeves en Kirk Franklin en de remix van Francesca Battistelli’s Break Up Song.

Beeld: Facebookpagina Stars Go Dim