Luister deze week naar Groot Nieuws Radio en maak kans op kaarten voor Brian Doerksen, Don Moen, Sarah Liberman, Jason Upton én Matt Redman!

Uitgenodigd

Bij aanbidden staat in de Dikke Van Dale: hartstochtelijk vereren. En waarschijnlijk herken je die omschrijving wel. Het bijeen komen, je samen te richten op God en Hem door muziek en samenzang met heel je hart te vereren. Een flink aantal worshipleaders komt naar Nederland en jij bent uitgenodigd!

Welk concert kies je?

Jij mag kiezen naar welk concert je graag wil gaan!

  • Brian Doerksen presenteert dit jaar maar liefst twee nieuwe albums. Daar horen ook concerten bij in Nederland, die vinden plaats op 4 en 5 oktober. We kennen Brian van nummers als ‘Come Now Is The Time’ en van zijn bewerkingen van psalmen die hij maakte onder de naam The Shiyr Poets.
  • Don Moen kennen we van nummers als ‘Give Thanks’ en ‘God Will Make A Way’, die ook in de Nederlandse liedbundels een plek hebben gekregen. Op 11 en 12 oktober komt hij voor concerten naar Nederland en laat hij niet alleen zijn bekende repertoire horen. We kunnen ook meezingen met gloednieuwe liederen.
  • Sarah Liberman is een aanbiddingsleidster uit Israël en kwam vorig jaar voor de eerste keer naar Nederland toe. Nu is ze terug en geeft op 25, 26 en 27 oktober concerten samen met een projectkoor van The Choir Company.
  • Jason Upton combineert worship met het vertellen van verhalen. Dat doet hij geleid door de Heilige Geest en met humor. Bij Groot Nieuws Radio maak je kans op kaartjes voor de concerten op 18, 19 en 20 oktober.
  • Matt Redman is de schrijver van het populaire lied ‘10,000 Reasons (Bless The Lord)’. Maar ook andere liederen, zoals ‘The Heart of Worship’ en ‘You Never Let Go’ kregen een plek in liedbundels wereldwijd. Op 4 juni treedt Matt Redman op in de IJsselhallen in Zwolle.

Doe mee!

Hoe maak je kans? Meld je hieronder aan en kies het concert waar je graag bij wil zijn. In verband met een beperkt aantal beschikbare kaarten, vragen we je ook om een tweede keuze aan te geven. Luister naar De Nieuwe Morgen (06:00 – 09:00 uur), Laurens’ Lunchroom (12:00 – 14:00 uur) en De Dag Van Vandaag (16:00 -19:00 uur) en hoor of jij de concertkaarten gewonnen hebt!

Deze actie is afgelopen.

Beeld: Unsplash