Ontvang je nog niet de nieuwsbrief van Groot Nieuws Radio? Meld je dan nu aan! We houden je elke twee weken via e-mail op de hoogte van het laatste nieuws rond Groot Nieuws Radio en van mooie uitzendingen die eraan gaan komen. Schrijf je nu in en maak kans op mooie prijzen!

Maak kans op deze prijzen

Feest van Geloof 2018Kaartjes voor het Feest van Geloof – Het wordt een groot, muzikaal feest dat je niet wil missen! Reyer, Elise Mannah, Rebekka Sahertian en Heartbeat Worship nemen ons mee in aanbidding en laten hun mooiste nummers horen én ze zorgen voor een aantal mooie verrassingen! Het Feest van Geloof wordt gehouden op zaterdag 23 november in de Basiliek in Veenendaal.

Jorieke Eijlers en Thijs NoorlandtBoek ‘Verlangen naar vrijheid’ – Jorieke en Thijs presenteren bij Groot Nieuws Radio het programma Bij Jorieke, maar schreven ook een boek over wandelen met God en vrijheid vinden in Hem. De persoonlijke reis van Jorieke wordt gespiegeld aan de reis van het volk Israël dat de slavernij van Egypte achter zich liet en naar het beloofde land trok.

Meld je nu aan

Wil je kans maken op deze prijzen? Meld je aan voor de nieuwsbrief vóór 6 december 2019. De winnaars maken we bekend op 9 november, 23 november en 7 december in – jawel – de nieuwsbrief.