Heel veel livemuziek. Daarvoor moest je tijdens Opwekking bij onze studio zijn. Het hele weekend ontvingen we de leukste christelijke artiesten.

Van een feestje met Elvis E. tot een intiem aanbiddingsmoment met Eline Bakker. En van een akoestische bemoediging van Matthijn Buwalda tot een swingende kennismaking met de band Burgeon. Het kwam allemaal voorbij op ons podium. En het goede nieuws is: alle optredens kun je terugkijken op YouTube. Hier delen we van elke artiest ons favoriete moment.

Matthijn Buwalda

Op vrijdagavond was Matthijn Buwalda de eerste artiest die onze studio inging. Hij zong daar drie nummers, waaronder het inspirerende Zo Wil Ik Leven.

Eline Bakker

Geef me Jezus Hem alleen.
Geef me Jezus anders geen.
Alles wat deze wereld mij biedt, valt in het niet bij Jezus.

Een volle studio zong op zaterdagochtend deze woorden met haar mee. We beleefden een intiem moment van aanbidding samen met Eline Bakker. Wát was dat mooi!

Lars Gerfen

Voor sterke en diepgaande teksten moet je bij Lars Gerfen zijn. De singer-songwriter kwam op zaterdagmiddag langs in onze studio. Hij bracht een drietal mooie nummer waar we stil van werden.

Burgeon

Zes eigenwijze muzikanten, zo omschrijft de band Burgeon zichzelf. Hun debuutalbum kwam onlangs uit en ook hun debuut in onze studio is nu een feit! De kennismaking met deze band vonden wij in elk geval gezellig én swingend.

LEV

Een band voor wie onze studio op Opwekking niet als onbekend terrein voelt, is LEV! Zij speelden opnieuw een aantal nummers, waaronder het gloednieuwe lied God En Reisgenoot.

Elvis E.

We konden bijna niet geloven hij live zong, maar dat was toch echt zo! Elvis E. maakte indruk met zijn mooie stem en swingende liedjes. Deze medley kun je gerust een tijdje op repeat zetten!

InSalvation

Een van de nieuwe nummers van Opwekking is Verhoog Zijn Naam. Een prachtig nummer, dat oorspronkelijk van InSalvation is. Ze zongen het lied live in onze studio en dat klonk zo:

ANAE

Wat een feestje was dit! ‘Traveling artists’ Arnan Natan en Anne Elise, oftewel ANAE, waren op zondag te gast in onze studio. Ze maakten onlangs een reis naar Amerika en zingen daarover in dit swingende nummer.

Reisgenoten

We blijven nog even in het thema ‘reizen’, want de volgende artiest die langskwam, is Reisgenoten. Zij zongen onder andere een nummer dat goed past bij hun naam: God Van Mijn Reis.

Adem Project

De laatste, maar zeker niet de minste, artiest die onze studio bezocht is het collectief Adem Project. Deze zangers maakten een onvergetelijke indruk op ons én de bezoekers van de studio. Een betere afsluiting van de live optredens konden we niet bedenken. Ze zongen onder andere het mooie nummer Maan En Sterren. Het nummer gaat over hoe groot, maar ook dichtbij, God is:

“Hij die maan en sterren schiep
de oceaan zo diep
Hij ziet jou staan.

Hij die ons tot leven
riep zijn adem in ons blies
Hij kent jouw naam.”

Bekijk hier alle optredens terug!