Luister je al naar de podcasts van Groot Nieuws Radio? Regelmatig verschijnen er nieuwe afleveringen. Elke vrijdagmiddag praat Maurits je in 20 minuten bij over het nieuws van afgelopen week. Daarnaast hebben ook de programma’s Bij Jorieke en ‘t Heerlijk Loflied hun eigen podcast met een selectie van de beste gesprekken uit deze programma’s.

Ben je nog niet bekend met podcasts? Download een podcast-app voor je iOS of Android en zoek naar ‘Groot Nieuws Radio’. Download de afleveringen die je wilt luisteren of abonneer je gratis op een podcast om de afleveringen automatisch binnen te halen.

Op dit moment kun je deze podcasts luisteren:

Preek van de WeekPreek van de Week

Elke zondagochtend hoor je bij Groot Nieuws Radio een radiokerkdienst. Sprekers uit de breedte van christelijk Nederland delen met jou een boodschap uit de Bijbel. De preken kun je ook terugluisteren als podcast.

Luisteren & abonneren: Apple PodcastsSpotifySoundcloud

Businessclub podcastBusinessclub Podcast

Podcast waarin Marcel Kuckelkorn in gesprek gaat met leden van de Businessclub. Boeiende gesprekken waarin ondernemers vertellen over hun onderneming en de uitdagingen die ze tegenkomen.

Luisteren & abonneren: Apple Podcast, Soundcloud, Spotify

 

Jorieke EijlersBij Jorieke

Op zoek naar een goed en verdiepend gesprek? Abonneer je op de podcast van het programma Bij Jorieke. Elke week verschijnt er een gesprek die eerder uitgezonden is geweest.

Luisteren & abonneren: Apple Podcasts, Spotify, OvercastSoundcloud

Verhalen van Hoop

Presentator Ben Ketting spreekt in Verhalen van Hoop met cliënten en oud-cliënten van de christelijke zorginstelling De Hoop ggz, dat in 2020 40 jaar bestond.

Luisteren & abonneren: Soundcloud Spotify of via je favoriete podcastapp.

Maurits ReijnoudtZorgen voor elkaar

Hoe houd je je relatie goed? Wat doe je als het fout gaat? Waarom is het zo belangrijk om goed voor je relatie te zorgen? Die vragen komen voor bij in de nieuwe podcastserie ‘Zorgen voor elkaar’.

Luisteren & abonneren: Apple Podcasts, Spotify, Soundcloud

Hans van Vuuren‘t Heerlijk Loflied

In de podcast van het programma ‘t Heerlijk Loflied vind je elke maand een selectie van de mooiste gesprekken over koor- en kerkmuziek.

Luisteren & abonneren: Apple Podcasts, SpotifySoundcloud

 

Backstage podcast

Elke podcast van Backstage bevat twee gesprekken met artiesten over hun muziek. Dat kunnen interviews zijn die al eerder werden uitgezonden, maar presentator Hans van Vuuren heeft ook exclusieve gesprekken die je álleen in de podcast hoort.

Luisteren & abonneren: Apple podcast, Spotify of Soundcloud

 

Zorgen voor je ziel

In Zorgen voor je ziel gaan Ronald en Reinier met elkaar in gesprek over praktische en vooral persoonlijke onderwerpen waar je als christen mee te maken kunt hebben.

Luisteren & abonneren: Apple Podcast, Soundcloud Spotify of via je favoriete podcastapp.

Bijbelpodcast

Elke dag leest Ben Ketting een gedeelte uit de Bijbel voor als onderdeel van het leesplan De Bijbel in 2 jaar. Deze lezingen zijn beschikbaar via de Bijbelpodcast. Het leesplan en alle info vind je via grootnieuwsradio.nl/bijbel

Luisteren & abonneren: Apple Podcast, Soundcloud Spotify of via je favoriete podcastapp.

Zalig de politici!

De enige podcast waarin de Bergrede je stemming bepaalt. Tot aan de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart verschijnt er iedere woensdag een nieuwe aflevering. In deze serie praat Annemarie Biljard met politici van verschillende partijen aan de hand van de Bergrede. Achtergrondinformatie bij deze podcast vind je op de speciale pagina’s over ‘Zalig de politici!’

Luisteren & abonneren: Soundcloud, Spotify of via je favoriete podcastapp.

De Open Doors Tapes

Samen met stichting Open Doors brengt Groot Nieuws Radio een nieuwe podcastserie uit: De Open Doors Tapes. In deze podcastserie doen Bijbelsmokkelaars en andere medewerkers van Open Doors een boekje open over het geheime werk in de vervolgde kerk.

Luisteren & abonneren: Apple Podcast, Soundcloud, Spotify of je favoriete podcastapp. Elke week komt er een nieuwe aflevering online.

Lukas KramerHet Groene Pad

Hoe kan je groen en duurzaam leven en daarmee goed zorgen voor de schepping? In een nieuwe serie gaan Lukas Kramer en Maria Danse op zoek naar het antwoord op deze vraag.

Luisteren & abonneren: Apple Podcasts, Spotify, Soundcloud

Groot Nieuws uit de Natuur

Groot Nieuws uit de Natuur is er nu ook als podcast! De wekelijkse radiorubriek in De Nieuwe Morgen is een persoonlijke favoriet van presentator Annemarie Biljard. Ze laat zich rondleiden in diverse gebieden en verbaast en verwondert zich over de prachtige wonderen van de natuur.

Luisteren & abonneren: Apple Podcast, Soundcloud, Spotify of je favoriete podcastapp. Elk seizoen van het jaar komen er 3 afleveringen online.