Luister je al naar de podcasts van Groot Nieuws Radio? Regelmatig verschijnen er nieuwe afleveringen. Elke vrijdagmiddag praat Maurits je in 20 minuten bij over het nieuws van afgelopen week. Daarnaast hebben ook de programma’s Bij Jorieke en ‘t Heerlijk Loflied hun eigen podcast met een selectie van de beste gesprekken uit deze programma’s.

Ben je nog niet bekend met podcasts? Download een podcast-app voor je iOS of Android en zoek naar ‘Groot Nieuws Radio’. Download de afleveringen die je wilt luisteren of abonneer je gratis op een podcast om de afleveringen automatisch binnen te halen.

Op dit moment kun je deze podcasts luisteren:

Preek van de Week

Preken en Overdenkingen

Elke zondagochtend hoor je bij Groot Nieuws Radio een radiokerkdienst. Sprekers uit de breedte van christelijk Nederland delen met jou een boodschap uit de Bijbel. De preken kun je ook terugluisteren als podcast.

Op dit kanaal vind je ook de overdenkingen die worden uitgezonden in De Nieuwe Morgen.

Luisteren & abonneren via Preken en overdenkingen (hier vind je ook een rssfeed voor in je eigen podcastapp).

Zorgen voor je ziel

In Zorgen voor je ziel gaan Ronald en Reinier met elkaar in gesprek over praktische en vooral persoonlijke onderwerpen waar je als christen mee te maken kunt hebben.

Luisteren & abonneren via Zorgen voor je ziel (hier vind je ook een rssfeed voor in je eigen podcastapp).

Businessclub podcastBusinessclub Podcast

Podcast waarin Marcel Kuckelkorn in gesprek gaat met leden van de Businessclub. Boeiende gesprekken waarin ondernemers vertellen over hun onderneming en de uitdagingen die ze tegenkomen.

Luisteren & abonneren via Businessclub Podcast (hier vind je ook een rssfeed voor in je eigen podcastapp). Deze podcast ligt even stil vanwege persoonlijke omstandigheden.

Groot Nieuws uit de Natuur

Verwonder je en laat je verrassen in de natuur via deze podcast! Je beleeft het buiten zijn alsof je er zelf bij bent in Groot Nieuws uit de Natuur. Presentator Annemarie Biljard trekt erop uit met natuurkenners en -liefhebbers en neemt je mee op avontuur.

Luisteren & abonneren via Groot Nieuws uit de Natuur (hier vind je ook een rssfeed voor in je eigen podcastapp).

 

Jorieke EijlersBij Jorieke

Op zoek naar een goed en verdiepend gesprek? Abonneer je op de podcast van het programma Bij Jorieke. Elke week verschijnt er een gesprek die eerder uitgezonden is geweest.

Luisteren & abonneren via Bij Jorieke (hier vind je ook een rssfeed voor in je eigen podcastapp).

Het Gedeelde Woord

Andries Knevel heeft in zijn carrière als mediamaker al talloze gesprekken gevoerd. Maar de mooiste gesprekken gaan voor hem over het geloof, het evangelie, de Bijbel. In Het Gedeelde Woord gaat Andries in gesprek met bekende katholieken over dat wat hem als protestant met hen bindt: Het Gedeelde Woord.

Luisteren & abonneren via Het Gedeelde Woord (hier vind je ook een rssfeed voor in je eigen podcastapp).

What’s The Difference

What’s The Difference gaan twee personen die iets bijzonders gemeen hebben met elkaar in gesprek. En het interessante is: de één gelooft in God en de ander niet. Ze reageren op verschillende vragen en werken zodoende toe naar die ene slotvraag: What’s The Difference?
De podcastserie What’s The Difference is een samenwerking tussen Groot Nieuws Radio en Move Community.
Luisteren & abonneren: Soundcloud of via je favoriete podcastapp.

Verhalen van Hoop

Presentator Ben Ketting spreekt in Verhalen van Hoop met cliënten en oud-cliënten van de christelijke zorginstelling De Hoop ggz, dat in 2020 40 jaar bestond.

Luisteren & abonneren: Soundcloud Spotify of via je favoriete podcastapp.

Maurits ReijnoudtZorgen voor elkaar

Hoe houd je je relatie goed? Wat doe je als het fout gaat? Waarom is het zo belangrijk om goed voor je relatie te zorgen? Die vragen komen voor bij in de nieuwe podcastserie ‘Zorgen voor elkaar’.

Luisteren & abonneren: Apple Podcasts, Spotify, Soundcloud

Hans van Vuuren‘t Heerlijk Loflied

In de podcast van het programma ‘t Heerlijk Loflied vind je elke maand een selectie van de mooiste gesprekken over koor- en kerkmuziek.

Luisteren & abonneren: Apple Podcasts, SpotifySoundcloud

 

Backstage podcast

Elke podcast van Backstage bevat twee gesprekken met artiesten over hun muziek. Dat kunnen interviews zijn die al eerder werden uitgezonden, maar presentator Hans van Vuuren heeft ook exclusieve gesprekken die je álleen in de podcast hoort.

Luisteren & abonneren: Apple podcast, Spotify of Soundcloud

 

 

Bijbelpodcast

Elke dag leest Ben Ketting een gedeelte uit de Bijbel voor als onderdeel van het leesplan De Bijbel in 2 jaar. Deze lezingen zijn beschikbaar via de Bijbelpodcast. Het leesplan en alle info vind je via grootnieuwsradio.nl/bijbel

Luisteren & abonneren: de Bijbelpodcast of via je favoriete podcastapp.

Zalig de politici!

De enige podcast waarin de Bergrede je stemming bepaalt. Tot aan de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart verschijnt er iedere woensdag een nieuwe aflevering. In deze serie praat Annemarie Biljard met politici van verschillende partijen aan de hand van de Bergrede. Achtergrondinformatie bij deze podcast vind je op de speciale pagina’s over ‘Zalig de politici!’

Luisteren & abonneren: Soundcloud, Spotify of via je favoriete podcastapp.

De Open Doors Tapes

Samen met stichting Open Doors brengt Groot Nieuws Radio een nieuwe podcastserie uit: De Open Doors Tapes. In deze podcastserie doen Bijbelsmokkelaars en andere medewerkers van Open Doors een boekje open over het geheime werk in de vervolgde kerk.

Luisteren & abonneren: Apple Podcast, Soundcloud, Spotify of je favoriete podcastapp. Elke week komt er een nieuwe aflevering online.

Lukas KramerHet Groene Pad

Hoe kan je groen en duurzaam leven en daarmee goed zorgen voor de schepping? In een nieuwe serie gaan Lukas Kramer en Maria Danse op zoek naar het antwoord op deze vraag.

Luisteren & abonneren: Apple Podcasts, Spotify, Soundcloud