Voor ondernemers is er tijdens Pinksterconferentie Opwekking een speciaal aanbod. Word lid van de Groot Nieuws Radio Businessclub en ontvang gratis 200 reclameseconden bovenop de seconden die inbegrepen zijn in het lidmaatschap. Ook maak je kans op de productie van een commercial ter waarde van € 395.

Waarom lid worden van de businessclub? Je ondersteunt de missie van Groot Nieuws Radio om 24/7 een christelijk geluid in de digitale ether te brengen. Ook organiseren we twee keer per jaar ontmoetingen met businessclubleden en partnerorganisaties om geïnspireerd te worden. Tijdens de vorige bijeenkomst in mei sprak Kees Kraayenoord over het thema ‘Hogerop’, over hoe je kunt groeien in je relatie met God en hoe je hogerop kan komen met je bedrijf.

Wil je meer informatie ontvangen over het lidmaatschap van de businessclub? Kom op de Pinksterconferentie van Opwekking naar de studio van Groot Nieuws Radio op het hoofdterrein. Je kan ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen we contact met je op.

Beeld: Merith Ebbers – The Dance Part