De businessclub van Groot Nieuws Radio groeit door. Binnenkort mogen we het 300ste businessclublid verwelkomen! Ben jij ondernemer en wil je onderdeel worden van een christelijk ondernemersnetwerk? Meld je dan nu aan! Als nieuw businessclublid maak je kans op 900 reclameseconden.

Ontmoet christelijke ondernemers

Als lid van de businessclublid lever je een belangrijke bijdrage aan de missie van Groot Nieuws Radio om het evangelie te delen in Nederland. Ook word je onderdeel van een groot netwerk van christelijke ondernemers. Twee keer per jaar ontmoeten we elkaar om te netwerken, elkaar te bemoedigen en om toegerust te worden. Door middel van reclameseconden vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf via onze verschillende kanalen: Groot Nieuws Radio, Groot Nieuws Radio Non-stop en Seven FM.

Ontvang meer informatie

Je bent al lid van de Groot Nieuws Radio Businessclub vanaf € 100 per maand. Wil je meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in. Als je inschrijving binnen is én je bent het 300ste lid, dan ontvang je 900 reclameseconden (300 seconden voor Groot Nieuws Radio, 300 seconden voor Groot Nieuws Radio Non-stop en 300 seconden voor Seven FM).

Beeld: The Dance Part