Hoe luister jij deze zomer naar Groot Nieuws Radio? Die vraag stelden we je een tijdje geleden in onze nieuwsbrief. De opdracht: maak een foto op jouw vakantiebestemming van de plek waar jij radio luistert. Dat kan zijn aan de Spaanse kust, op de Veluwe of gewoon in je eigen achtertuin. We hebben veel mooie foto’s binnengekregen en nu is het de tijd om de prijswinnaars bekend te maken!

Winnaar van de internetradio

Mirjam Greving uit Assen was deze zomer in Iran en ook daar kun je naar Groot Nieuws Radio luisteren, zo bewijst deze foto. Ze staat bij een gebedsruimte voor vrouwen bij een moskee. “Heerlijk om christelijke muziek te kunnen luisteren in een islamitisch land, waar je toch veel andere muziek hoort.” Een gedurfde foto, daarom belonen we Mirjam met een Sangean internetradio.

Fotowedstrijd 1

Winnaar 2 kaarten Feest van Geloof

Twee kaartjes voor het Feest van Geloof op zaterdag 23 november 2019 gaan naar Anton Schoonhoven uit Ermelo. Hij schreef bij de foto: “Boven op de berg, dichtbij God en met Groot Nieuws Radio aan. Echt genieten!” Hopelijk geniet je ook van je prijs, Anton!

Fotowedstrijd 02

Winnaar 2 kaarten Feest van Geloof

Een vakantie kan je ook op andere manieren invullen, moest Dirk Kaptijn uit Urk gedacht hebben. Met familie is hij aan het klussen geslagen, maar niet zonder Groot Nieuws Radio aan op de DAB+ radio. De foto (en ook het harde werken deze zomer) wordt beloond met twee kaartjes voor het Feest van Geloof. We zien je graag dan, Dirk!

Fotowedstrijd 03