Diana Langerak (35) is vanaf januari 2019 toegevoegd aan het bestuur van Stichting Groot Nieuws Radio. Als bestuurslid gaat ze aan de slag met het aandachtsgebied ‘communicatie’ dat nauw aansluit bij haar eigen werk als zelfstandig communicatie-adviseur.

Directeur Wilfred Hardeman is blij met haar aanstelling. “Diana ken ik al een tijd, ik heb in het verleden al meerdere malen prettig samengewerkt. Ze is als persoon en haar expertise een aanvulling voor het bestuur van Groot Nieuws Radio.”

Diana Langerak: “Als zelfstandige zet ik een gedeelte van mijn tijd apart om vrijwillig een bijdrage te leveren aan organisaties die ik een warm hart toedraag. Groot Nieuws Radio is één van die organisaties. Ik vind het een voorrecht om onderdeel uit te maken van Groot Nieuws Radio en zie uit naar de tijd waarin ik met de medewerkers en het bestuur mag optrekken.”

Het bestuur van Groot Nieuws Radio bestaat vanaf nu uit zes personen: Joop Gankema (voorzitter), André Verhoeff (secretaris), Gerbrand Burink (penningmeester), Ron de Rover, Annet Meijers en Diana Langerak.