Voor de derde keer op rij werken we op Hemelvaartsdag samen met Stichting De Hoop. De hele dag hoor je op Groot Nieuws Radio ‘Hemelse Hoop’. De muziek die we normaal gesproken draaien, is al hoopvol. Daar doen we op deze dag nog een schepje bovenop! Met quotes, Bijbelteksten en verhalen van cliënten van Stichting De Hoop willen we je bemoedigen.

Wat kun je verwachten?

Hoop is dus het thema dat centraal staat. De volgende onderdelen hoor je op Hemelvaartsdag voorbij komen:

1: Muziek: De playlist van Groot Nieuws Radio steken we in een extra hoopvol jasje. Je hoort alleen maar nummers die hoop bezingen. Van 06.00 tot 09.00 en van 17.00 tot 19.00 hoor je non-stop muziek. Daartussenin, van 09.00 tot 17.00 komen er verschillende presentatoren voorbij.

2: Verzoekplaten: Cliënten van Stichting De Hoop vragen nummers aan die veel voor hen betekenen. Ze delen daarbij waarom dat nummer hoop brengt in hun situatie.

3: Het verhaal van Hoop: Hoe vind je hoop in moeilijke situaties? Dat vertellen de mensen die zorg ontvingen van De Hoop.

4: Jouw verhaal: Ook jij kan je eigen verhaal van Hoop met ons delen. Vul het formulier hieronder in en bemoedig onze luisteraars!