De menukaart is samengesteld en de chefkok loopt al warm. Aanstaande maandag wordt Laurens’ Lunchroom geopend, een nieuw radioprogramma dat op werkdagen te horen is tussen 12:00 en 14:00 uur bij Groot Nieuws Radio. Een programma vol positiviteit en waar je altijd welkom bent om aan te schuiven.

Naast muziek en nieuws is er ook ruimte voor wetenschap, gedichten en spelletjes. Een redacteur van Weet Magazine neemt je elke week mee in de wereld van de wetenschap. Leo Heuvelman van christelijkegedichten.com draagt een nieuw gedicht voor. En doe mee met S-p-e-l voor een lunchbox waar je met jouw taalkennis mooie prijzen mee kan winnen.

Zoek je een perfecte lunchtip? Een voedingsdeskundige geeft je elke week in Laurens’ Lunchroom een goede tip voor een goede én gezonde lunch.

Presentator van het programma is Laurens van de Kraats. Eerder presenteerde hij het programma De Nieuwe Morgen op vrijdagmorgen, waar hij nu mee stopt. Vanaf 16 september is hij elke werkdag te horen tussen 12:00 en 14:00 uur bij Groot Nieuws Radio.