Of het nu gaat om het eten van een oranje tompouce of het bezoeken van eindeloze rommelmarkten: Koningsdag is een typisch Hollandse dag. En dat is het ook bij Groot Nieuws Radio, want tijdens Muziek van Oranje staat Nederlandse muziek centraal. Dus ben je liefhebber van onder andere Trinity, Matthijn Buwalda, LEV en Sela? Luister dan op Koningsdag naar Groot Nieuws Radio!

Aandacht voor Nederlandse muzikanten is juist nu extra belangrijk. Ook de christelijke muziekwereld ligt voor een fors deel stil, doordat concerten in verband met de pandemie al een lange periode niet door kunnen gaan. Dit heeft grote gevolgen voor de inkomsten van muzikanten. En dit geldt voor deze muzikanten al een hele poos. Daarom: support de christelijke muzikanten. Geniet van wat ze maken, door bijvoorbeeld hun muziek aan te schaffen of een digitaal evenement bij te wonen. En neem van ons aan, daar doe je niet alleen hen, maar ook jezelf een groot plezier mee.

Muziek van eigen bodem

Aanstaande dinsdag 27 april van ’s ochtends 06.00 uur tot ’s avonds 22.00 uur hoor je bij Groot Nieuws Radio een selectie van de beste christelijke muziek van eigen bodem. In Blessings en Wens serveert Tim Hendriks zoals je van hem gewend bent de verzoeken die zijn binnengekomen.