De ochtend van eerste kerstdag komt Groot Nieuws Radio met een speciale uitzending. Juist in deze periode waarin we elkaar niet kunnen opzoeken willen we via de radio met elkaar verbonden zijn.

Vanaf 7 uur ‘s ochtends zitten Marien en Thijs in de studio om samen met jou te ontbijten. Via de radio willen we met christenen door het hele land vieren dat Gods licht in de duisternis van deze wereld is gaan schijnen! Samen maken we er een mooie ochtend van. Met veel (kerst)muziek, een mooi kerstverhaal en we lezen het kerstevangelie.

Kerstblessing

Op deze bijzondere kerstmorgen willen we je ook graag uitnodigen om een kerstblessing uit te delen. Tijdens de uitzendingen kun je jouw wens naar de studio sturen via WhatsApp: 0627065112 of vul hieronder alvast het formulier in. Welke boodschap mogen we namens jou doorgeven?

Kerstviering

Om 10.00 zenden we nogmaals de kerstviering van Tot Heil des Volks uit, die je afgelopen zondag ook bij Groot Nieuws Radio hoorde.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres: Zandstraat 36, 3901 CM Veenendaal

Telefoon: 0909 123 1008 (55 ct/min). Wij kunnen je niet direct telefonisch te woord staan, maar je kunt wel een voicemail inspreken. Daarop proberen wij binnen 3 werkdagen te antwoorden.

WhatsApp: 0627065112

Luister overal naar Groot Nieuws Radio met de vernieuwde app. Haal nu de app binnen op je smartphone of tablet.