Er verandert veel deze week! Sinds vandaag ziet onze programmering er iets anders uit. Je hoort dezelfde vertrouwde stemmen, alleen dan in een nieuwe volgorde. De programma’s zelf veranderen niet, alleen deden de presentatoren een ‘stoelendans’. Maar geen paniek, we leggen je rustig uit wat er precies veranderd is.

De Nieuwe Morgen
De eerste wijziging begon vanochtend al om 6:00 uur. Toen presenteerde Youri voor het eerst op een maandag De Nieuwe Morgen. Hij verzorgt de presentatie vanaf nu elke dag van de week. Annemarie hoef je gelukkig niet te missen, je hoort haar later op de dag voorbijkomen.

De Lunchroom
Daarnaast namen we vrijdag afscheid van Laurens’ Lunchroom. Laurens presenteerde het lunchprogramma al sinds 2019. Vanaf vandaag gaat dit programma door onder de naam De Lunchroom. Lukas verzorgt de presentatie. Ook Missie Nederland speelt een rol in het programma. Zij verzorgen de overdenkingen die je dagelijks rond 12:15 uur hoort.

Bij Jorieke
Terwijl Jorieke geniet van haar zwangerschapsverlof, gaat het programma Bij Jorieke gewoon door. De presentatie ligt vanaf morgen in handen van Annemarie en Thijs. Zij nemen het stokje tijdelijk over op dinsdag, woensdag en donderdag.

De Dag Van Vandaag
De laatste wijziging is voor het programma De Dag Van Vandaag. Laurens presenteert het programma vanaf vandaag als vaste presentator. Ook het format van dit programma is anders. Interactie is een belangrijk onderdeel van de uitzending. Laurens gaat graag met jou als luisteraar in gesprek.

Dus, wat is er nieuw?
Een hoop veranderingen dus! Volg je het nog? We zetten de nieuwe programma’s nog even voor je op een rijtje:

• De Nieuwe Morgen: elke werkdag tussen 06:00 – 09:00 uur met Youri van der Geest.
• Bij Jorieke: dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur met Annemarie Biljard en Thijs Noorlandt.
• De Lunchroom: elke werkdag tussen 12:00 – 14:00 uur met Lukas Kramer.
• De Dag Van Vandaag: elke werkdag tussen 16:00 en 19:00 uur met Laurens van de Kraats.