Het team van overdenkers van De Nieuwe Morgen is uitgebreid met spreker en coach Sarianne van Dalen. Ze zal vanaf deze week elke dinsdag rond 07:45 en 08:45 uur te horen zijn bij Groot Nieuws Radio. De Bijbel zal haar uitgangspunt zijn bij het maken van overdenkingen. “De Bijbel staat vol verhalen over gewone mensen, mensen die net als jij en ik soms maar wat aan het klungelen zijn en toch met God willen leven”, vertelt Sarianne.

Sarianne van Dalen schreef eerder de boeken ‘Leven met aandacht’ en ‘Met liefde en lef’. Ook was ze een aantal keer te gast in het programma Bij Jorieke bij Groot Nieuws Radio. Sarianne organiseert regelmatig kloosterweekenden waarin God haar “iedere keer weer verrast in de stilte”, zoals ze het zelf omschrijft. Ze is getrouwd, moeder van vijf kinderen en oma van een kleinzoon.

Met de komst van Sarianne van Dalen stopt tegelijkertijd Gert Hutten met het maken van overdenkingen. Voor hem was het om praktische redenen niet meer mogelijk om overdenkingen te verzorgen. Jarenlang was Gert te horen bij Groot Nieuws Radio en maakte hij meditaties om gesterkt en geïnspireerd de dag te beginnen.

Op de andere dagen verzorgen Agnes Huizenga, David de Vos, Hans Alblas en Rob Favier de overdenkingen in De Nieuwe Morgen.