Groot Nieuws Radio doet op Tweede Paasdag live verslag van het evenement Simply Jesus van zendingsorganisatie Go and Tell. Tussen half elf en vijf uur hoor je de diensten waarin David de Vos spreekt en veel ruimte is voor aanbidding. Verslaggever Eunice Nahuis is in Zwolle om bezoekers te spreken en de sfeer over te brengen.

Reis

Simply Jesus is een evenement voor jong én oud. Dit jaar staan de diensten in het teken van de eenvoud van geloof. In Gods koninkrijk is ruimte om te groeien, fouten te maken en beter te worden, maar ook ruimte om dingen te accepteren zoals ze zijn. Bezoekers en luisteraars worden uitgedaagd om samen met Jezus de reis te maken van het leven.

Leven

Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio, is enthousiast over het gezinsevenement. “Simply Jesus biedt een mooi afwisselend programma met toespraken en mooie aanbidding. Wij willen met onze programma’s christenen versterken in hun geloof. We hopen dat luisteraars op deze Tweede Paasdag aangemoedigd worden om een leven met Jezus te leven.”

De live uitzending van Simply Jesus start op Tweede Paasdag om 10:30 uur. De diensten gaan van start om 11:00 uur en 14:15 uur. Groot Nieuws Radio luister je via de gratis app, DAB+, interactieve tv of via grootnieuwsradio.nl.

Wil je er bij zijn? Op de site van Go and Tell kun je nog kaarten bestellen.

Beeld: Go and Tell