Droom je van een eigen radioprogramma? Kijk je ernaar uit om je passie voor christelijke muziek te laten klinken in de aankondigingen van de beste christelijke artiesten? Groot Nieuws Radio is op zoek naar mensen met aanleg voor radio maken!

Kans op een uitdagende en leuke parttime baan van 8 uur per week (0,2 fte) ligt voor talentvolle radiomakers in het verschiet. Groot Nieuws Radio is het christelijke radiostation van Nederland dat te horen is via DAB+, interactieve tv en online. Dagelijks brengen we nieuws uit kerk en samenleving, overdenkingen en boeiende gesprekken. De hele dag door hoor je muziek van christelijke artiesten.

Presentatoren bereiden samen met redacteuren de programma’s van Groot Nieuws Radio voor. Een presentator is de laatste schakel in het proces en staat uiteindelijk in contact met luisteraars. Ben jij de onontdekte presentator die de potentie heeft om een programma te presenteren bij Groot Nieuws Radio? Bekijk dan de vacature en reageer uiterlijk 11 februari 2022.