Donderdag 24 maart start de XXL editie van Blessings. Om 9:00 uur stapt Tim Hendriks de studio in om er 25 radio-uren later weer uit te komen. Hij staat er niet alleen voor, Blessingsartiesten luisteren de uitzending op. Wie zijn nou die artiesten? In de dagen tot 24 maart ontdek je dat. Aan de hand van liedteksten mogen luisteraars raden om wie het gaat.

Wendy kent het laatste album, Andere foto’s, al aardig goed. Uit het lied ‘De deur op een kier’ haalde Tim ‘Altijd zal ik in de buurt zijn. Laat de deur van je hart op een kier ik blijf hier’. Het is een nieuw nummer, maar Wendy heeft eigenlijk de hele dag Groot Nieuws Radio aanstaan waardoor ze het al goed kende. Daarnaast is ze fan van de uitvoerende artiest en bezoekt graag de concerten. Met name de teksten spreken haar aan. Joke Buis, die maakte het album en dat wist Wendy uiteraard.

Daarmee is de vierde artiest bekend die een bijdrage levert aan de 25 uur durende uitzending van Blessings. Een uitzending waarin onder andere ruimte is voor Joke Buis om live muziek te maken, live een Blessing uit te delen.