(Nieuwe) vrienden en leden van onze businessclub kwamen tijdens de Vriendenweek samen voor een feestelijk aanbiddingsconcert. Charlotte Jordaan verzorgde samen met haar band de muziek, Hans en Annemarie namen de presentatie voor hun rekening en Tim was er om onze vrienden te spreken. Hij sprak onder andere met de negenjarige Lukas die het liefst elke dag luistert.

Lukas (9 jaar)

Officieel is de negenjarige Lukas geen vriend, maar zijn vader is dat wel. Dat betekent niet dat zijn vader ook de grootste Groot Nieuws Radio luisteraar is. Dat is Lukas zelf. Zodra hij uit school komt, zet hij de radio aan: “Ik vind de muziek mooi en ik luister ook vaak naar de verhalen. Als ik verdrietig of boos ben, zet ik de radio wel eens aan en dan word ik weer blij.”

Voor mensen die nog geen vriend zijn, heeft Lukas ook nog een boodschap: “Het is echt een hele leuke radiozender!”

Marielle en Mike (businessclubleden)

Als leden van de Business club waren ook Marielle en Mike bij het concert. Ze vertellen wat Groot Nieuws Radio voor hen betekent: “Het is echt een andere klank die je hoort en dat is heel fijn en vertrouwd. Als je wat langer luistert, voelt het ook alsof je de mensen kent. Het heeft echt meerwaarde.”

Mike ervaart ook een soort vriendschap: “Als businesspartner spreek ik regelmatig mensen van Groot Nieuws Radio. Dan wandelen we een stukje bij het bos. De gesprekken die we dan hebben en op een andere manier kunnen levelen, dat brengt het mij ook.”

Wil je het gesprekje met onze kleine vriend Lukas terugluisteren? Dat kan hieronder: