Wilma Veen is het nieuwe bestuurslid van Groot Nieuws Radio. Vaste luisteraars kennen haar van de ‘Ik wonder jou’-overdenking die zij dagelijks houdt in De Dag van Vandaag rond 18.45. Wilma is toegetreden als algemeen bestuurslid.

De visie en missie van Groot Nieuws Radio passen helemaal bij Wilma. “Een positief geluid laten, hoop laten klinken en hemelse liefde schenken is een missie vanuit mijn hart,” vertelt ze. “Groot Nieuws Radio doet dat als geen ander. Mijn tijd, energie en talenten schenken om daarmee Groot Nieuws Radio nog meer in het voetlicht te brengen, is bijzonder. De tijd waarin wij nu leven vraagt om echte verhalen en oprechte aandacht. Voor Groot Nieuws Radio hoeven de voordeuren niet open te gaan, dit pure geluid komt sowieso binnen.”

Haar dagelijkse overdenking ‘Ik wonder jou’ is niet alleen via Groot Nieuws Radio te beluisteren maar komt ook als bemoedigende email bij duizenden mensen en is drie keer per week ook live op Youtube te zien. Naast haar werk als kunstenaar en schrijver heeft Wilma ervaring als leidinggevende van een school en mede-eigenaar van een communicatiebureau. Ook heeft ze affiniteit met de mediawereld vanuit haar werk voor de EO en Teleac.