Aanstaande maandag gaat Zomerradio weer van start bij Groot Nieuws Radio. Elk jaar tijdens de zomerperiode is er een aangepaste programmering. Je hoort samenkomsten van christelijke conferenties én je kunt weer meedoen met de Bijbelquiz van Groot Nieuws Radio en het Evangelisch College.

Conferenties

Elke werkdag om 10:00 uur maken we ruimte voor bezinning en verdieping. Je hoort samenkomsten van de New Wine Zomerconferentie en de Pinksterconferentie van Opwekking van afgelopen jaren. In de eerste week van Zomerradio gaan we terug naar de New Wine Zomerconferentie van vorig jaar. Verschillende sprekers vertellen meer over het thema ‘Proef het koninkrijk’. Bekijk hier een overzicht van de diensten van de komende weken.

Evangeliën

Dit jaar keert ook de Bijbelquiz weer terug. We zoomen in op de evangeliën, op de levensbeschrijvingen van Jezus. Elke werkdag verschijnt op de website van Groot Nieuws Radio een nieuwe vraag. Weet jij het goede antwoord? Dan maak je kans op mooie prijzen. Elke dag mogen we onder de juiste inzendingen een Bijbelstudiepakket t.w.v. € 90 weggeven.

Op maandag 2 september gaat het nieuwe radioseizoen van Groot Nieuws Radio van start en zijn alle vertrouwde programma’s weer terug.

Beeld: Unsplash