Het kan je niet zijn ontgaan: het is 14 februari, oftewel Valentijnsdag! We worden bestookt met reclames over deze dag van de liefde. De één vindt het veel te commercieel en de ander vindt het een goede gelegenheid voor wat romantiek. Hoe denkt relatiecoach Cocky Drost over deze dag? 

“Mijn dochters zijn vol hoop naar school vertrokken,” vertelt Cocky aan Youri in De Nieuwe Morgen. Los van alle commercie is ze blij dat er een hele dag gewijd is aan de liefde: “De spanning hangt in de lucht!” 

Geen excuus 

Natuurlijk begrijpt Cocky dat mensen niet mee willen werken aan al dat commerciële gedoe. “Iedereen moet daar vrij in zijn, maar gebruik het niet als een excuus. Pak die kans vandaag! Laat zien dat je van iemand houdt.”

Zelf heeft ze vanochtend ook al even de tijd genomen om de liefde te vieren. Samen met haar man nam ze de tijd om een lekker ontbijtje te eten: “Het was even ons momentje.” 

Kaartspel

Het Kleine Voorspel, een nieuw kaartspel van Cocky, liep ook storm in de dagen naar Valentijn. Een spel dat je helpt te praten over seks. Een soort emotioneel voorspel noemt Cocky het. Ze heeft de hele week pakketjes verstuurd: “Ik heb ze verstuurd in gouden enveloppen. De postbode kan ze denk ik niet meer aanzien, haha.”

Het hele gesprek terugluisteren? Dat kan hieronder.