Misschien zit je nog helemaal niet met je hoofd in de zomervakantie. Toch is februari voor veel mensen de maand om je vakantiedagen aan te vragen en een vakantie te boeken. In De Dag Van Vandaag spraken we deze hele maand elke week met verschillende vakantieorganisaties. Wat zijn de opties voor een leuke en creatieve vakantie invulling?

Christelijke Fietsvakantie

Reisorganisatie Sportief Eropuit organiseren fietsreizen in het buitenland. Samen met andere christenen fiets je door de bergen en heb je goede gesprekken over het geloof. Lukas ging in gesprek met reisbegeleider Andries van Driel over deze uitdagende fietsvakanties.

Evangelisatie vakanties

Evangeliseren en het nachtleven. Blijkbaar kunnen deze twee dingen goed samengaan. Beach Mission organiseert evangelisatie reizen in onder andere Lloret de mar, Chersonissos en Ibiza. Hou je van de zon en heb je een passie voor Jezus? Dan is deze reis iets voor jou.

Leider op kinderkamp

Het leven voor kinderen in een week veranderen. Dat is wat stichting Kaleb probeert te doen in hun zomerkampen. Als leiding organiseer je leuke activiteiten op boerderijen in Schiermonnikoog en Drenthe. Voorzitter Timo Gerritsen vertelt aan Lukas waarom je als leiding mee zou moeten.

Christelijke singlereizen

Ben jij nog single? Dan kan je deze zomer misschien wel de liefde van je leven ontmoeten. Samen met andere vrijgezelle christenen kan je mee op een singlereis van Amarant. Een avontuurlijke reis in kleine groepen met als mooie bijkomstigheid, misschien wel een partner.

Beeld: Pexels