Als je als muzikant of band al wat langer meedraait, een aantal mooie albums uit de studio hebt laten rollen en ook in december de ene na de andere uitnodiging krijgt om live je muziek te delen, dan komt die onvermijdelijke vraag: ‘zullen we…?’ Zo ook bij LEV. En het antwoord werd: ‘Ja, we zullen!’. Vorig jaar december werd de knoop doorgehakt: ook LEV zou met een kerstalbum aan de slag.

In het voorjaar werden nieuwe liederen geschreven en kregen ‘Stille Nacht’ en ‘Komt Allen Tezamen’ een nieuw arrangement. Afgelopen snikhete zomer werden de 10 liederen op CD gezet en komende maand tijdens een speciale tour op locaties in het hele land ten gehore gebracht. De titelsong is gebaseerd op het lied ‘Oh, What A Glorious Night’ van Sidewalk Prophets, terwijl ‘Belofte Van De Eeuwen’ van Stuart Townend geleend is. De overige zes liederen zijn allemaal van LEV zelf.

En als je deze week vriend wordt van Groot Nieuws Radio, ontvang je deze CD gratis bij een maandelijkse donatie van € 7,50 of meer. Liever een andere CD? Je mag ook kiezen uit ‘God van Leven’ van Sela of ‘Psalms & Hymns in Engelse stijl’.

De CD van LEV kun je ook bestellen op Gospel.nl. Door te bestellen via deze link, steun je het werk van Groot Nieuws Radio.