Het is een vast onderdeel in het programma De Dag Van Vandaag: vlak voor zessen even de zinnen verzetten met een inspirerend stukje uit een boek. Vanaf maandag 2 september komt het boek ‘Onwankelbaar’ van Christine Caine aan bod.

In dit dagboek motiveert Christine Caine je om je geloof steeds meer te bouwen op een onwankelbare God. Alles in onze wereld kan wankelen, maar de Bijbel verzekert ons dat als we met Christus leven, dat we onwankelbaar zijn, omdat zijn Koninkrijk in ons leeft. “Het mooi aan dit boek is dat het persoonlijk en concreet is”, vertelt Marien Korterink, presentator van de Dag Van Vandaag. “Er staan mooie metaforen en voorbeelden in waardoor het heel erg blijft hangen.”

Christine Caine is een veelgevraagd spreker die je kan kennen van de Hillsong Colour Conference, maar ook van haar dagboeken. Ze is getrouwd en moeder van twee dochters. Het stoppen van mensenhandel heeft haar bijzondere aandacht. Daarvoor richtte ze samen met haar man A21 op, een organisatie die zich inzet tegen moderne slavernij en mensenhandel.

Wil je meelezen met de stukjes van Christine? Het boek ‘Onwankelbaar’ kun je bestellen op Kameel.nl. Door via deze link te bestellen, steun je ook het werk van Groot Nieuws Radio.

Beeld: Facebook Christine Caine