Begin 2020 bracht de Nederlandse worshipband InSalvation het nieuwe album Exodus uit. En normaal gesproken volgde er een opbouwende concertreeks, maar de bandleden hebben een origineel alternatief gepresenteerd. Ze dagen je uit om deze zomer je geloof te verdiepen door middel van de InSalvation Online Academy.

De InSalvation Online Academy is een online cursus van 10 modules met aanbidding, toerusting en een online werkboek. Samen met bekende sprekers neemt de band je aan de hand van tien thema’s mee naar de verhalen achter hun nieuwe nummers.

De rode draad voor de cursus zijn de verhalen uit het Bijbelboek Exodus en thema’s die hieraan verbonden zijn. Zo zijn er modules die gaan over ‘De roeping van Mozes’, ‘Rechtdoen vanuit de rust’ en ‘Het beloofde land’. Gastsprekers zijn David de Vos, Tiemen Westerduin, Gor Khatchikyan en Wim Hoddenbagh.

Kortingscode

Deze actie is afgelopen. Niet gewonnen? Meld je dan aan op de site van InSalvation met € 10 korting. Gebruik de kortingscode GNR-ACADEMY10. Deze code is geldig t/m 24 juli 2020.

Beeld: Facebookpagina InSalvation