Belangrijke lessen vinden we overal, in kleine en grote dingen. Deze maand blikken we met luisteraars terug op hun leven. Vaak is er wel een moment waarvan je zegt: daar heb ik heel duidelijk God ervaren. Hoe mooi is het dan om je mede-gelovigen daarmee te bemoedigen! Donderdag deelde Hennie Doldersum een prachtige getuigenis.

In Blessings vertelt Hennie aan Tim: “Voor mij is de coronacrisis een bijzondere tijd geweest. Niet om wat er niet kon, maar om wat er wél kon. Ik heb ontdekt hoe kostbaar een kaartje kan zijn, iemand een tekst of een lied doorgeven.”

Hennie Doldersum uit Deventer kijkt met dankbaarheid terug op de coronacrisis. Dat terwijl het voor haar ook een hele moeilijke en pijnlijke periode is geweest. “Ik stootte mijn teen aan een bloemenkist en dat ging ontsteken. De pijn was vreselijk, ik ben zo wanhopig geweest. Maar nu ik terugkijk zie ik dat God erbij was.”

Onder andere het luisteren naar Groot Nieuws Radio was voor Hennie een enorme bemoediging. “Ik kon vaak niet slapen van de pijn. Ik kon zelfs niet meer bidden. Maar als ik dan de radio aanzette, werd daar Zijn Naam groot gemaakt.” Dat sleepte Hennie erdoorheen.

In het ziekenhuis kreeg ze te horen dat haar teen moest genezen van binnenuit. Die genezing van binnenuit gold niet alleen voor haar teen, maar ook voor haar eigen leven. In deze uitzending van Blessings getuigt Hennie van de genezing die God haar bracht in de jaren naar haar scheiding.

Luister hier de getuigenis van Hennie:

Afbeelding: Unsplash.com