Het is vandaag precies een jaar geleden dat de eerste coronamaatregelen werden afgekondigd. Niet lang daarna konden we ook niet meer fysiek naar de kerk en de gemeente gaan, gingen scholen en kinderopvang voor het eerst dicht en de verzorgingshuizen op slot. Voor veel mensen wat het een pittig jaar waarin veel dingen moeilijk waren. Toch willen we vandaag bij Groot Nieuws Radio stil staan bij jouw hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Deel jouw persoonlijke hoogtepunt

Daarmee doe je niets af aan alles wat moeilijk en ingewikkeld is, maar je geeft wel stem aan de dingen waar je dwars door alles heen blij mee bent. Vandaag dagen we je uit om jouw persoonlijke hoogtepunt van afgelopen jaar aan ons door te geven met een gesproken bericht via onze studio whats-app, als een kort berichtje van hoop. Geef het door, wat is je naam en waar ben jij dankbaar voor als je terugkijkt naar het aflopen jaar?

In De Nieuwe Morgen deelde presenator Ronald al een paar eerste mooie momenten van luisteraars. Zo ervoer Mia welk positief effect het verplicht thuis blijven heeft op haar gezin, vertelt Jacomine over de online familiebingo’s en deelt Adri over haar bijzondere 78e verjaardag.

Beeld: Unsplash