‘Raak mijn wonden aan’. Over dat thema sprak ds. Ron van der Spoel zondag in de kerkdienst bij Groot Nieuws Radio. De band Sela verzorgde de muzikale begeleiding. De kerkdienst kun je nu terugkijken op de website en het YouTube-kanaal van Groot Nieuws Radio. De liturgie kun je hier downloaden.

Bekijk hier de kerkdienst van zondag 26 april.

Ondersteun dit project

Het uitzenden van live kerkdiensten is een nieuw initiatief van Groot Nieuws Radio. Dit project hebben we echter niet opgenomen in onze begroting. Daarom vragen we je om ons te steunen om door te kunnen gaan met het uitzenden van kerkdiensten. Meehelpen kan op verschillende manieren:

  • Word vriend en steun het werk van Groot Nieuws Radio voor € 7,50 per maand. Als dank ontvang je een gratis welkomstgeschenk.
  • Geef een eenmalige gift via iDeal of Tikkie. Je kan ook een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL29RABO0319001008 t.n.v. Stichting Groot Nieuws Radio o.v.v. kerkdienst. Hartelijk dank!

Volgende diensten

Ook komende weken kun je op zondagochtend afstemmen op de kerkdienst bij Groot Nieuws Radio. Op zondag 3 mei spreekt ds. Orlando Bottenbley over het thema ‘Leven vanuit de schatkamer van God’. Wilkin van de Kamp is de spreker op zondag 10 mei, hij spreekt dan over ‘Hij gelooft in mij’. In deze diensten is de band Sela er ook weer bij om de muzikale begeleiding te verzorgen.