Deze hele zomer ben je van harte welkom in de Zomerkerk bij Groot Nieuws Radio. Deze zondagochtend sprak Gilbert Thera vanaf camping Het Beloofde Land in Voorthuizen over het thema ‘Met heel je hart’. Hij las Marcus 12:28-34 uit de Bijbel. Elise Mannah en Henk Doest verzorgen de muziek in deze kerkdienst.

Bekijk hier de zomerkerkdienst terug.

Doe mee met de collecte

Deze zomer beleef je bij Groot Nieuws Radio deze speciale zomerkerkdiensten. Niet alleen vandaag, maar elke dag willen we christenen aanmoedigen in hun geloof met muziek, verdiepende programma’s en goede gesprekken. Zo ben je toegerust om christen te zijn op de plek waar je woont, werkt en vakantie viert.

Help ons mee om de uitzendingen van Groot Nieuws Radio mogelijk te maken, deze zomer en in het nieuwe radioseizoen. Je kan op verschillende meedoen aan de collecte in deze dienst:

  • Word vriend en steun het werk van Groot Nieuws Radio voor € 7,50 per maand. Als dank ontvang je een mooi welkomstgeschenk, bijvoorbeeld de nieuwe CD van Rend Collective.
  • Je kan ook een eenmalige gift geven via iDeal of Tikkie. Je kan ook een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL29RABO0319001008 t.n.v. Stichting Groot Nieuws Radio o.v.v. kerkdienst.

Hartelijk dank voor je gift!

Meer zomerdiensten

De hele zomer zenden we zomerkerkdiensten uit op zondagochtend. Doordeweeks kun je luisteren naar dienst van christelijke conferenties zoals Opwekking en New Wine. Bekijk hier een overzicht van alle diensten die te horen zijn bij Groot Nieuws Radio.