Kerkdienst gemist? Bekijk nu de dienst waarin ds. Mirjam Kollenstaart sprak over het thema ‘Opgewekt leven’ en de band LEV de aanbidding leidde. De liturgie van deze dienst kun je hier downloaden.

In haar preek vertelde Mirjam Kollenstaart over de mensen die Jezus hebben ontmoet na zijn opstanding. Zij waren daar ontzettend blij over. Maar wat is blij zijn? Is dat de juiste emotie waarin je Jezus kan ontmoeten? En hoe houd je blijdschap vol in een tijd als deze?

Bekijk hier de kerkdienst van Groot Nieuws Radio.

Ondersteun dit project

Het uitzenden van live kerkdiensten is een nieuw initiatief van Groot Nieuws Radio. Dit project hebben we echter niet opgenomen in onze begroting. Daarom vragen we je om ons te steunen om door te kunnen gaan met het uitzenden van kerkdiensten. Meehelpen kan op verschillende manieren:

  • Word vriend en steun het werk van Groot Nieuws Radio voor € 7,50 per maand. Als dank ontvang je een gratis welkomstgeschenk.
  • Geef een eenmalige gift via iDeal of Tikkie. Je kan ook een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL29RABO0319001008 t.n.v. Stichting Groot Nieuws Radio o.v.v. kerkdienst. Hartelijk dank!

Volgende week

Zondag 26 april om 10:00 uur is er weer een kerkdienst bij Groot Nieuws Radio. Voorganger is ds. Ron van der Spoel. De band Sela zal de muzikale begeleiding verzorgen.