Dit weekend is bij de familie Jelies, bekend van het programma ‘Een Huis Vol’, een gezonde baby geboren. Vader Johan, vaste gast in Laurens’ Lunchroom, maakte dit bekend in het programma: “Het is een meisje! Ze is vernoemd naar een zusje van Janneke en ze heet: Johni.”

De achtste dochter in het gezin Jelies werd zondagmiddag iets na de klok van 14.00 uur geboren. “Elke zwangerschap wordt het bijzonderder. Het wonder wordt steeds groter. Bij de eerste weet je niet wat er komen gaat, en laat je het over je heen komen. Hoe meer kinderen je krijgt, hoe meer zorgen je gaat maken. Het is een groot wonder als de zwangerschap gezond verloopt. Met Janneke gaat het nu ook weer heel goed. De laatste weken had ze last van de zwangerschap, maar ze heeft nu geen pijn meer.”

Ook voor Johan en Janneke was het een verrassing dat ze weer een dochter kregen. Veel fans van het programma gunden Harrie, de enige zoon in het gezin een broertje. Hoe Harrie reageerde op het nieuws van nóg een zusje hoor je in het gesprek dat Johan met Laurens had deze middag.

Komende zomer kunnen kijkers het gezin weer volgen in een nieuw seizoen van Een Huis Vol, vertelde Johan vorige week nog.

 

Beeld: Stijn Ghijsen | KRO-NCRV / Foto baby Johni privébezit