Groot Nieuws Radio en Events for Christ presenteren op 4 juni 2020 een aanbiddingsavond met Matt Redman in de IJsselhallen in Zwolle. Jorge Mhondera verzorgt het voorprogramma. Zijn naam is misschien niet bij veel mensen bekend, maar hij heeft al veel gedaan in de christelijke muziekwereld. Zo was Jorge lid van de populaire band M.I.C. Op 4 juni laat hij het publiek iets horen van zijn nieuwe solowerk.

Jorge Mhondera groeide op in Zimbabwe, woonde in Zuid-Afrika, Engeland, Duitsland en Nashville. Als lid van M.I.C. heeft hij samen met artiesten als Chris Tomlin en Matt Redman op podia over de hele wereld gestaan. Jorge was er bij toen M.I.C. het jubileum van de EO-Jongerendag in de Amsterdam Arena opluisterde. De afgelopen jaren zong hij mee in de band van Matt Redman. Ook timmerde hij aan de weg als producer en songwriter in de mainstream muziekwereld. Jorge wil het licht van het evangelie laten schijnen op de plekken waar het niet zelf komt.

Deze maand verschijnt de eerste solo-single van Jorge Mhondera: ‘Heaven’s Symphony’. Jorge mengt de vele stijlen die hij oppikte in zijn rijke muziekleven. Van pop en rock tot soul met een urban ‘vibe’. Boven alles heeft Jorge Mhondera echter een hart voor aanbidding. Dat zal dan ook luid en duidelijk doorklinken tijdens het voorprogramma op 4 juni in Zwolle.

Kaarten voor Groot Nieuws Radio presenteert Matt Redman zijn verkrijgbaar via de site van Events for Christ. In 2020 presenteert Groot Nieuws Radio nog een aantal andere concerten, onder andere met Michael W. Smith en Casting Crowns.

Beeld: Facebookpagina Jorge Mhondera