Alle artiesten voor het Feest van Geloof zijn bekend, nu we ook weten dat Marcel Zimmer toegevoegd is aan de line-up. Samen met Reyer, Elise Mannah, Marcel Zimmer, Rebekka Sahertian en Heartbeat Worship gaan we een mooie avond beleven vol muziek en aanbidding. Reserveer nu je kaarten!

Solo

Marcel Zimmer treedt samen met zijn vrouw Lydia al jarenlang op in kerken en gemeenten. Ook geven ze concerten voor zowel volwassenen, jongeren als kinderen. In de zomer van 2018 besloot Lydia voor onbepaalde tijd te stoppen met optredens, waardoor Marcel nu vaak solo op het podium staat.

Tijdens zijn studietijd aan het Conservatorium in Zwolle werd duidelijk dat God Marcels talenten wilde gebruiken om mensen mee te nemen in aanbidding. Niet alleen door muziek te maken, maar ook door het schrijven van liederen. Hij schreef onder andere ‘Aan uw voeten’ en ‘Heer, U bent altijd bij mij’.

Bestel je tickets

Het Feest van Geloof wordt gehouden op zaterdagavond 23 november in de Basiliek in Veenendaal. Een toegangskaart kost € 14,50 en kun je bestellen via Events for Christ.