Afgelopen vrijdag was het feest in Rotterdam. Michael W. Smith kon zijn stembanden laten horen in Ahoy. Een groot feest ter ere van God. Daarnaast ging hij ook in gesprek gaan met onze eigen Backstage-presentator Hans van Vuuren.

Ondanks dat Michael het al vier decennia mag doen, vindt hij het nog steeds geweldig om te touren: “Van alle tours die ik heb gedaan, is dit de populairste.  Misschien komt het door de pandemie of misschien is er meer een gevoel van urgentie. Persoonlijk geloof ik dat er een opwekking is die begint te leven in de harten van de mensen. Dat heb ik gezien in Amerika, in Frankrijk, in Brazilië. Ik voel dat er iets aan het opborrelen is.”

Jezus’ liefde doorgeven

De boodschap die Michael wil doorgeven zal op elke plek hetzelfde zijn: “Er zullen niet alleen gelovigen in de zaal zijn. Voor de ongelovigen zal ik een intieme boodschap doorgeven dat ze niet zomaar op deze plek zijn gekomen. Er is een bestemming voor hen. We hebben de mogelijkheid om Jezus’ liefde te reflecteren op de mensen. De wereld is donkerder, maar het licht schijnt feller.”

Het hele gesprek met Michael W. Smith terugluisteren kan hier.

Beeld: Handy Tims / Groot Nieuws Radio