Vanmiddag draaide Hans van Vuuren voor het eerst de nieuwe single van Lauren Daigle. Deze vrijdag verschijnt de single Hold On To Me officieel, maar tot die tijd kun je ‘m bij Groot Nieuws Radio al voorbij horen komen. “Dit is een lied van hoop waar iedereen aan vast kan houden,” aldus Lauren over haar nieuwe nummer.

“Het lied leent z’n stem aan iemand die onzeker en kwetsbaar is. Ik weet dat ik momenten heb waarop ik het gevoel krijg dat ik mijzelf vergeet. En ook het gevoel dat ik vergeet dat ik U nodig heb. Dat gevoel komt ook op als je vergeet wie je bent. Jezus helpt ons dagelijks om zekerheid te krijgen en te ervaren,” vertelt de zangeres.

You Say

De meeste mensen zullen Daigle kennen van You Say dat zowel in de christelijke als in de mainstream muziek een grote hit werd. Dit nummer bracht Daigle in 2018 uit als single van het album Look Up Child. Met You Say stond Lauren Daigle in 2019 en 2020 op nummer 1 in de Top 1008 van Groot Nieuws Radio en het lied natuurlijk nog regelmatig gedraaid op de zender. Fans hebben wel even moeten wachten op nieuw werk, want Hold On To Me is de eerste single van Daigle zelf sinds het verschijnen van het album Look Up Child in 2018. Tussendoor deed ze wel een aantal samenwerkingen, zoals A Place Called Earth dat op de nieuwe plaat Departures van Jon Forman staat en vorige week CD van de Week was.

Of het geduld van de fans beloond wordt is vanaf komende vrijdag horen als de single officieel gereleased wordt. Vanaf deze woensdag is Hold On To Me toegevoegd aan de playlist en dus al te horen bij Groot Nieuws Radio.

Luister nu naar Hold On To Me van Lauren Daigle

Update vrijdag 26 februariHold On To Me is nu officieel uit en ook te luisteren via Youtube en alle streamingsdiensten.

Beeld: Facebook Lauren Daigle