Dit voorjaar verschijnt het nieuwe album ‘Geboren’ van zangeres Kinga Bán. Vlak na haar overlijden in mei 2019 werd duidelijk dat ze nog een aantal hoopvolle liederen had geschreven voor een nieuwe CD waarvan de lead vocals al waren opgenomen. Een aantal collega-muzikanten hebben de nummers vervolgens afgemaakt. Maandag werd de eerste single ‘Geboren’ uitgebracht.

De stad bruist

‘De stad bruist, de mensen zingen. Ik kan ze hier al horen. Elk geluid een symfonie, als muziek in mijn oren. De stad bruist, de mensen zingen. Een feest als nooit tevoren. Dan klinkt mijn naam, mijn nieuwe naam. Ik ben opnieuw geboren’, zo gaat de tekst van het refrein. Dit hoopvolle refrein was op de dag van Kinga’s overlijden te lezen op haar Facebookpagina.

Leven met Jezus

“Hoe dichter ze bij de hemel kwam, hoe helderder haar boodschap werd: dwars door alle stormen heen is het leven met Jezus goed én voor eeuwig. En dat is op het album terug te horen”, zo is te lezen in het persbericht over de lancering van Kinga’s nieuwe lied.

Luister hier naar het lied ‘Geboren’ van Kinga Bán.

Reinder IJmker in Backstage

Aanstaande woensdag 22 januari is Reinder IJmker, de man van Kinga Bán, te gast in het programma Backstage bij Groot Nieuws Radio. Tussen 14:00 en 15:00 uur vertelt hij meer over het nieuwe album ‘Geboren’.