Ben je er ook bij? Aanstaande dinsdag geeft Elevation Worship een aanbiddingsconcert in de IJsselhallen in Zwolle. Je hoort hun muziek vaak bij Groot Nieuws Radio, denk aan nummers als ‘Do It Again’ en ‘Echo’. Maar als je van plan bent om met het openbaar vervoer naar Zwolle te gaan, dan zit je met een probleem: werknemers van de NS staken die dag in grote delen van het land.

Nu kun je de fiets pakken, maar als je niet in de buurt van Zwolle woont, is dat best een pittige fietstocht. Beter is om een lift te regelen, misschien wel samen met een andere luisteraar van Groot Nieuws Radio. We gaan je helpen met het vinden van vervoer!

Zoek je een lift? Reageer onder dit bericht op Facebook. Vertel in ieder geval vanuit welk dorp of stad je een lift zoekt naar Zwolle (en weer terug).

Heb je ruimte in de auto over? Kijk in de reacties of er iemand vanuit jouw woonplaats op zoek is naar een lift. Neem via een privébericht op Facebook contact op met hem of haar en maak verdere afspraken.

Hoe mooi is het als we elkaar kunnen helpen en samen in Zwolle onze God kunnen aanbidden! Heb je gemist dat Elevation Worship naar Nederland komt, er zijn nog kaartjes beschikbaar.

Beeld: Unsplash