Het einde van het jaar is in zicht, dus dat betekent dat de stembus geopend wordt voor de Top 1008! Tot en met 4 december kun je jouw 10 favoriete nummers +  maximaal 3 vrije keuzes doorgeven voor de lijst. Als dank voor je stem, ontvang je een speciale editie van de CD ‘Let There Be Wonder’ van Matt Redman thuisgestuurd. Breng nu je stem uit!

Ook dit jaar kun je weer kiezen uit vele mooie nummers. Kies je voor de allernieuwste muziek, of liever een klassieker? Jij als luisteraar bepaalt welke liederen er in de Top 1008 komen. Mis je een lied in de longlist, of wil je bijvoorbeeld een specifieke uitvoering horen? Dan kun je dat opgeven als vrije keuze. En natuurlijk een beetje lobbyen bij je vrienden dat zij óók dat lied als vrije keuze opgeven zodat het werkelijk in de Top 1008 komt.

Speciale CD

Luisteraars die hun stem uitbrengen voor de Top 1008 ontvangen dit jaar als cadeau de speciale editie van de CD ‘Let There Be Wonder’ van Matt Redman. Op dit album staan nummers als ‘The Same Jesus’ en ‘Upon Him’. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Pro Life Zorgverzekeringen.

You Say

Dit jaar is alweer de 10e editie van de Top 1008. Vorig jaar stonden Lauren Daigle op nummer 1 met You Say, gevolgd door Jezus Overwinnaar van Mozaïek Worship (2) en Leef met volle teugen van Kinga Bán & Elbert Smelt (3). Welk lied in 2020 het meest populair is onder de luisteraars van Groot Nieuws Radio wordt op Oudejaarsdag duidelijk. Tot en met 4 december kan er gestemd worden voor de Top 1008, vanaf 21 december is de lijst te horen.