De tweede editie van Voorstel Vrijdag! Elke vrijdag stelt Hans van Vuuren in Backstage je nieuwe tracks voor. Dit keer aandacht voor het nieuwe album ‘Look Up Child’ van Lauren Daigle en nieuwe nummers Austin French, Shane & Shane, Jonathan McReynolds, Building 429 en Dan Bremnes.

Lauren Daigle – Look Up Child

Vandaag komt ‘Look Up Child’ van Lauren Daigle uit, een album waar we lang naar hebben uitgekeken. Vooral omdat de eerste twee nummers van dat album (‘You Say’ en ‘Still Rolling Stones’) al zo goed klonken. Vanaf nu kunnen we ook genieten van alle andere nummers van Lauren Daigle, zoals de titeltrack.

Austin French – Wide Open

Hij is 21 jaar en leidt al een aantal jaar de aanbidding in zijn gemeente Journey Church in het Amerikaanse Tifton. Hij ervaart een roeping van God om muziek te maken die geworteld is in het evangelie. Eind vorig jaar bracht hij al ‘Freedom Hymn’ uit en nu is er de single ‘Wide Open’. ‘Here I am, send me where You want me to go, I’m wide open’.

 

Shane & Shane – Hymns, Vol 1

De muziek van Shane Barnard en Shane Everett draaien we graag bij Groot Nieuws Radio. Na het album ‘Psalms Live’ van een paar jaar geleden is er nu een Hymns-album, en de aanduiding ‘Volume 1’ wekt de verwachting dat er meer aan zit te komen. Shane & Shane zingen op het album bekende hymns als Tis So Sweet, How Great Thou Art en In Christ Alone. Het album kun je luisteren op Spotify.

Jonathan McReynolds – Not Lucky, I’m Loved

Deze Amerikaan kennen we van het ‘Lovin’ Me’, een lied dat zelfs van Gezina van den Bos een Nederlandse vertaling heeft gekregen. Deze vrijdag brengt Jonathan McReynolds een deluxe edition uit van zijn album ‘Make Room’. Op ‘Make More Room’ staan twee extra bonustracks: ‘Try’ en ‘God is Good’. Het lied dat Hans aan je voorstelt is ‘Not Lucky, I’m Loved’. Een lied waarin Jonathan vertelt waar zijn blessings vandaan komen: uit het hart van de Vader.

Building 429 – You Can

De geschiedenis van de band Building 429 start in 1999. Vandaag, 19 jaar later, is er het tiende studioalbum: Live the Journey. Hans stelt het lied ‘You Can’ aan je voor. ‘I know that I am just a man. But I am in Your hands. And You can.’

Dan Bremnes – Wherever I Go

Als je deze vrijdag nog een goed nieuw album zoekt, luister dan naar ‘Wherever I Go’ van Dan Bremnes. Zeker een aanrader voor wie ook van muziek van bijvoorbeeld Josh Wilson houdt. Voor bij het lied ‘Wherever I Go’ reiste Dan in 8 dagen door 7 landen om een videoclip te schieten.

Heartbeat Worship – Wij staan klaar

Zondag verschijnt het nieuwe album van Heartbeat Worship, het wordt gepresenteerd op de Kroeze Danne in Ambt-Delden. Afgelopen dinsdag kon je in Backstage al het lied ‘Wij staan klaar’ horen. Luister hier!