Hillsong In Het Nederlands – In U Weet Ik Wie Ik Ben

Het is al een tijdje geleden dat het album ‘There Is More’ van Hillsong Worship uitkwam. Nu is er ook een Nederlandstalige EP met vertaalde liederen van dat album. ‘Who You Say I Am’ wordt ‘In U Weet Ik Wie Ik Ben’ en ‘The Passion’ wordt ‘De Passie’. Voor wie meer houdt van de Nederlandse taal dan de Engelse taal is er nu ook iets te kiezen.

Unspoken – Just Give Me Jesus (EP)

De band Unspoken heeft een nieuwe EP uitgebracht: Just Give Me Jesus‘There’s nothing I desire that can’t be found in You. You’re everything that I’ve ever needed.’

Redeemed – Linger

Deze week verscheen de EP ‘Linger’ van Redeemed, de naam waaronder Marijn te Flierhaar zijn muziek uitgebrengt. ‘Linger’ bevat vijf nummers die in stijl varieren. Liedjes emt serieuze teksten en emeslepende melancholische melodieën.

Christafari – 99.4.1

Grote kans dat je in het afgelopen jaar het lied ‘Reckless Love’ op een of andere manier gehoord hebt. Was het niet op Groot Nieuws Radio, dan wel in de kerk, op een aanbiddingsavond of op YouTube. Het lied van Cory Asbury werd in korte tijd snel opgepikt en ook andere artiesten gingen met ‘Reckless Love’ aan de haal. Maar een versie zoals ie van Christafari heb je nog niet gehoord, in een kenmerkend reggae-jasje! Het lied staat op het nieuwe album ‘99.4.1.’.