Om de Nederlandse muzikanten, worshipleaders en bands een hart onder de riem te steken, draait Groot Nieuws Radio deze vrijdag de hele dag muziek van Nederlandse bodem. De christelijke muziekwereld ligt voor een deel stil, doordat concerten in verband met het coronavirus niet door konden gaan. En juist in deze periode naar Pasen stonden er veel evenementen gepland. 

Van 06:00 uur ‘s ochtends tot 22:00 uur ‘s avonds hoor je in de programma’s uitsluitend muziek die is gemaakt binnen onze landsgrenzen.  Nando Kok, muzieksamensteller bij Groot Nieuws Radio: “We willen een blijk van waardering laten klinken naar deze groep harde werkers, die vol passie een bijzondere bediening invult. Hun muziek en beschikbaarheid zorgt er mede voor dat onze relatie met God wordt verdiept. Daar willen we hen voor bedanken, juist in deze tijd waarin ook zij inkomsten mislopen.”

Spotifylijst

Onlangs introduceerde Groot Nieuws Radio ook de nieuwe Spotifylijst ‘Nieuwe Nederlandse muziek’. Abonneer je op de lijst en geniet ook daar van mooie Nederlandse, christelijke muziek.

Beeld: Facebookpagina Sela