Was je net te laat met het bestellen van kaarten voor de nieuwe theatershow van Matthijn Buwalda? En wil je toch naar ‘Rechtop Mens’ in het theater van jouw keuze? Luister deze week naar Groot Nieuws Radio en maak kans op de allerlaatste kaarten voor de al uitverkochte voorstellingen in bijvoorbeeld Ede, Papendrecht, Barneveld en Groningen.

Verstopmensen

Eerder vertelde Matthijn Buwalda in Backstage over het thema van zijn nieuwe theatertour. “Ik vind Genesis een prachtig verhaal, de mens die er is om te wandelen in de avondkoelte. Maar zodra er angst, schaamte en schuld komen, worden het verstopmensen. Dan is de vraag: mens, waar ben je?”

“Ergens in dat oerverhaal zit al dat we gemaakt zijn als rechtopmensen, maar we gedragen ons vaak als verstopmensen. Misschien is het de missie van God wel de hele tijd geweest om van ons rechtopmensen te maken.” Het gesprek met Matthijn Buwalda kun je hier nog eens terugluisteren.

Maak kans

Wil jij graag naar Matthijn Buwalda in het theater? Vul het onderstaande formulier in en laat weten wie jij een speciale theateravond gunt. In De Nieuwe Morgen (06:00-09:00 uur) en De Dag Van Vandaag (16:00-19:00 uur) worden de kaarten weggeven en hoor je of je misschien wel een van de winnaars bent.

Deze actie is afgelopen.

Beeld: Merith Ebbers – The Dance Part