Heb je een samenkomst van de Digitale Pinksterconferentie gemist? Je kan ze nu allemaal online terugkijken op de website samenkerksamensterk.nl. Hieronder lichten we drie samenkomsten uit. Daarnaast kun je nog heel veel interessante seminars en liveoptredens terugkijken.

Ontvang de Heilige Geest

De Digitale Pinksterconferentie ging op vrijdagavond 29 mei van start met een samenkomst waarin Hans Maat, directeur van het Evangelisch Werkverband, sprak over thema ‘Ontvang de Heilige Geest’.

Gebed voor de zieken

Op zondagavond stond de samenkomst in het teken van gebed en genezing. Martin Koornstra, David de Vos en Kees Goedhart waren de sprekers in deze dienst. Na afloop van de dienst gaf Agnes Huizenga bij Groot Nieuws Radio een seminar over verwachtingsvol bidden.

Nieuw perspectief voor de kerk

Op Tweede Pinksterdag sprak Henk Stoorvogel, voorganger in de Vrije Evangelisatie Zwolle, in de samenkomst op de Digitale Pinksterconferentie. In zijn preek stond Handelingen 19 centraal, over een nieuw perspectief voor de kerk in deze tijd. De kerk van nu en straks is een kerk van #HEBlef, waarbij de letters HEB staan voor hongerig, elastisch en berucht.

Meer video’s

Ben je op zoek naar de andere samenkomsten van de Digitale Pinksterconferentie? Je vindt ze allemaal op de website samenkerksamensterk.nl. Daarnaast waren er bij Groot Nieuws Radio een aantal interessante seminars te volgen, over loskomen van verslavingen, verwachtingsvol bidden, vurige liefde en andere thema’s. Bekijk hier de video’s van de seminars.

Beeld: Groot Nieuws Radio