Donderdag 24 maart start de XXL editie van Blessings. Om 9:00 uur stapt Tim Hendriks de studio in om er 25 radio-uren later weer uit te komen. Hij staat er niet alleen voor, Blessingsartiesten luisteren de uitzending op. Wie zijn nou die artiesten? In de dagen tot 24 maart ontdek je dat. Aan de hand van liedteksten mogen luisteraars raden om wie het gaat.

‘En het mooiste geschenk wordt ons gegeven de zegen van God een eindeloos leven’. Dave wist het direct, Opwekking 767: Familie. Daarvan, Opwekking, kennen we ze onder andere. Veel van hun liederen zijn op genomen in de gelijknamige bundel. Wat Dave en Tim betreft zijn Marcel en Lydia Zimmer échte Blessingsartiesten. Daarmee is het derde liveoptreden tijdens de 25 uur durende Blessingsuitzending bekend.

“Is dat nou een goed idee, 25 uur lang Blessings, of moet je dat niet doen?” vroeg Tim. Zonder twijfel en in volle overtuiging antwoordde Dave “Moet je gewoon doen! Jazeker!”. Of hij de volle lengte van de uitzending gaat luisteren kon Dave niet beloven.