De komende weken zitten we met elkaar weer veel thuis tijdens de gedeeltelijk lockdown die minister-president Mark Rutte afgelopen dinsdag aankondigde. Gelukkig is Groot Nieuws Radio er ook nu voor je met mooie muziek en inspirerende gesprekken.

Komende week op Groot Nieuws Radio

Zoals altijd doen we ons best om gasten uit te nodigen voor mooie gesprekken. Zo is komende week Arie Jan van de Wetering te gast bij Eunice in Brandstof. Hij schreef het boek ‘Alleen samen’ en geeft daarin zeven sleutels naar meer verbondenheid in deze individualistische cultuur. Aanstaande maandag hoor je dit gesprek in Brandstof, vanaf 10 uur op Groot Nieuws Radio.

Podcasts

Luister je al naar de podcasts van Groot Nieuws Radio? Regelmatig verschijnen er nieuwe afleveringen. Elke vrijdagmiddag praat Maurits je in 20 minuten bij over het nieuws van afgelopen week. Daarnaast hebben ook de programma’s Bij Jorieke en ’t Heerlijk Loflied hun eigen podcast met een selectie van de beste gesprekken uit deze programma’s. Ook de businessclub heeft een podcastreeks van gesprekken met inspirerende ondernemers. Je vindt alle podcasts op de verzamelpagina!

Thuiswerken

We moeten weer vanuit huis aan het werk, voor zover dat mogelijk is in je beroep. Het kanaal Groot Nieuws Radio Non-stop is zonder gepresenteerde programma’s en gesprekken, maar mét non-stop muziek van christelijke artiesten. Ideaal op momenten dat je lekker wil doorwerken, of je nu op kantoor of thuis aan de slag bent. Luister Groot Nieuws Radio Non-stop via onze site of app.

Luisterend oor

Vallen de nieuwe maatregelen je zwaar en heb je behoefte aan een luisterend oor? Via Grootnieuwsradio.nl/doorpraten kun je contact opnemen met mensen die graag met je willen praten.

Beeld: Unsplash