Het is een jaarlijks hoogtepunt bij Groot Nieuws Radio: de laatste anderhalve week van het jaar schuiven we alle programma’s aan de kant voor jouw favoriete nummers tijdens de Top 1008. Dé lijst met de 1008 meest geliefde christelijke muziek volgens jou. Welke nummers mogen volgens jou niet ontbreken? Stem nu voor jouw favorieten, dat kan tot en met 2 december.

Ook dit jaar kun je weer kiezen uit veel mooie nummers. Kies je voor de allernieuwste muziek, of liever een klassieker? Jij als luisteraar bepaalt welke liederen er in de Top 1008 komen. Mis je een lied in de longlist, of wil je bijvoorbeeld een specifieke uitvoering horen? Dan kun je dat opgeven als vrije keuze. In totaal kun je 10 nummers uit de longlist én drie vrije keuzes opgeven. Weet jij al direct op welke liederen je wil stemmen, of ben je nog lang aan het twijfelen en schrappen? Maak jouw persoonlijke shortlist uiterlijk 3 december 2021, want om 18.00 uur sluiten we de stembus op feestelijke wijze en worden de stemmen geteld.

Spel 40 tellen Kampvuur-editie

Als dank voor je stem krijg jij van Groot Nieuws Radio en Pro Life Zorgverzekeringen het spel ‘40 tellen Kampvuur-editie’ toegestuurd. Een spel vol humor, snelheid en gezelligheid om met familie, vrienden of je jeugdgroep te spelen. Met 40 thema’s over wat ons verbindt: ons geloof, onze muziek en ons samenzijn. Dit spel is een feestelijke mix die doet denken aan Party & Co en 30 Seconds.

Nieuwe nummer 1

Tot en met 2 december 18.00 uur kan er gestemd worden voor de Top 1008, vanaf 21 december om 12.00 uur is de lijst te horen bij Groot Nieuws Radio. Al drie jaar op rij staat You Say van Lauren Daigle bovenaan. Is er in 2022 een nóg geliefder lied? Op Oudejaarsdag wordt duidelijk wat het meest populair is onder de luisteraars van Groot Nieuws Radio wanneer de nummer 1 gedraaid wordt. De Top 1008 wordt mede mogelijk gemaakt door Pro Life Zorgverzekeringen.