Hij is nog lang niet klaar met daten. Tim Hendriks, presentator van de programma’s Blessings en Wens, wil deze week de vrienden van Groot Nieuws Radio leren kennen. De tweede date bracht hem in Papendracht, bij luisteraars Huig en Ingrid.

De liefde tussen Huig en Ingrid bloeide op in Dordrecht, waar ze elkaar leerden kennen op de ijsbaan. Maar liefst 40 kilometer hebben ze samen geschaatst, vertelt Ingrid trots. De liefde voor Groot Nieuws Radio bloeide zo’n 11,5 jaar geleden op. “Onze dochter kocht een appartement in Nieuwerkerk aan den IJssel, daar kwam iemand helpen, die zei: ‘Joh, je moet die radio anders zetten, die moet op Groot Nieuws Radio. En toen is ie er niet meer afgegaan. Zodoende hebben we Groot Nieuws Radio leren kennen.”

Ook de kinderen van Huig en Ingrid zijn fan van het christelijke radiostation. Maar wat maakt Groot Nieuws Radio zo leuk? Huig en Ingrid: “De muziek en de programma’s waarin God centraal staat. Want God staat ook centraal in ons leven.”

Bekijk hier de video van de date.

Word ook vriend van Groot Nieuws Radio

Deze week is het Vriendenweek bij Groot Nieuws Radio. Steun jij onze missie om 24/7 een positief-christelijk geluid op de radio te brengen? Meld je dan als vriend voor € 7,50 per maand. Als dank ontvang je een mooi welkomstcadeau naar keuze, bijvoorbeeld de CD ‘Dansen in de regen’ van LEV.

Bekijk de andere dates

Tim ging ook op date met luisteraar Mariet den Ouden uit Goes, bekijk hier de video.

Beeld: Groot Nieuws Radio