Al 15 jaar klinkt op Groot Nieuws Radio de beste christelijke muziek, hoor je inspirerende gesprekken en dagelijkse bemoedigingen. Dat willen we met elkaar vieren! Tijdens het feestelijke aanbiddingsconcert speelt Charlotte Jordaan met haar band bekende samenzangnummers en muziek van haar EP ‘Dichterbij’. We vieren samen het 15 jaar bestaan van Groot Nieuws Radio.

Hoe meer je Charlotte Jordaan leert kennen, hoe duidelijker het zal zijn dat zij vol passie is van Jezus en aanbidding. Door zingen, schrijven, maar ook in haar alledaagse gewoontes wil zij Hem vertegenwoordigen.

Exclusief concert

We verwelkomen je graag op donderdagavond 10 november 2022 in onze studio in Veenendaal voor een rondleiding, ontmoeting en dit exclusieve bedankconcert. Ben jij vriend van Groot Nieuws Radio of wil je nu of in de vriendenweek van 7-12 november 2022 nieuwe vriend worden? Dan ben je van harte welkom op dit concert! Ook businessleden die het werk van Groot Nieuws Radio mogelijk maken zijn welkom. Voor bestaande vrienden zijn de kaarten inmiddels al uitverkocht.

In mei 2022 verscheen Charlotte’s EP ‘Dichterbij’, met hierop zes Nederlandstalige aanbiddingsliederen. Je kent haar bij Groot Nieuws Radio onder andere van het nummer Levend Offer. Charlotte schrijft muziek met het doel om door aanbidding dichtbij God te zijn en jou als luisteraar daarin mee te nemen.

Samen vieren we 15 jaar Groot Nieuws Radio!

Eerder berichtten we over het concert Vrienden van Groot Nieuws Radio met aanbiddingsleider Christian Verwoerd. Hij is helaas in de maand november genoodzaakt om een stapje terug te doen. Als je hiervoor al kaarten hebt word je geïnformeerd door Events4Christ.

Luister hieronder het lied ‘Levend offer’ van Charlotte Jordaan.